op bezoek met kinderen

Op bezoek met kinderen

Het welzijn van de katten staat bij ons op nummer één. Indien je graag langs wilt komen met je kinderen, verlangen wij van de ouder/oppas dat zij erop toe zien dat de kinderen zich houden aan onze huisregels, op een zachtaardige en kalme wijze met de katten omgaan, en de onstpannen sfeer in het café respecteren. 

Er zijn maximaal 2 kinderen tegelijk toegestaan. Om teleurstellingen te voorkomen raden we aan te reserveren!

kinder tafel Reserveren

Reserveer de KIDS TAFEL voor 2-4 personen in het reserveringssysteem.

te gast bij de katten

Het kattencafé is het huis van de katten, wij zijn hun personeel, en jullie zijn te gast. Wij doen er alles aan om het kattencafé een fijn thuis te laten zijn is waar een ontspannen en rustige huiskamersfeer hangt, zodat niet alleen jij maar ook de poezen heerlijk kunnen relaxen. De katten mogen precies doen waar ze zin in hebben. Als ze even wat alleen-tijd willen, kunnen ze zich terugtrekken in hun privé-vertrek. 

serene omgeving voor katten

Een kattencafé is de ultieme plek om heerlijk te ontspannen voor onze gasten en de asielkatten die er wonen. Wij doen er alles aan om deze ontspannen sfeer te waarborgen.

Jonge kinderen kunnen soms erg enthousiast worden van de aanwezigheid van de katten, waardoor het energieniveau stijgt. Katten kunnen dit helaas wat minder waarderen. Van onverwachte bewegingen, een hoog energieniveau en luide kinderstemmetjes kunnen ze schrikken met als gevolg dat ze het café verruilen voor hun privé-vertrek. Dat vinden we jammer voor de katten, maar ook voor de andere gasten. 

Wat is een geschikte leeftijd?

Kinderen van 8-12 jaar: geschikt
Mits zij op een zachtaardige en kalme manier met de poezen om kunnen gaan.

Kinderen van 4-8 jaar: niet erg geschikt
Kinderen onder de 8 jaar mogen niet in hun eentje door het café lopen, maar wel met een ouder erbij. 

Kinderen van 0-4 jaar:  niet geschikt
Peuters en baby's zijn helaas niet voldoende in staat om de huisregels te begrijpen en na te leven. Wil je toch graag langskomen dan willen je vragen je kindje continu te begeleiden om de katten niet tot last te zijn. Tussen 10.00-11.00 is een fijn tijdstip daarvoor.