OP BEZOEK MET KINDEREN

OP BEZOEK MET KINDEREN

Indien je graag langs wilt komen met kinderen (onder de 12 jaar), verlangen wij van de ouder/oppas dat zij erop toe zien dat de kinderen zich houden aan onze huisregels, op een zachtaardige en kalme wijze met de katten omgaan, en de onstpannen sfeer in het café respecteren.


KINDER TAFEL RESERVEREN

Er is in ons reserveringssysteem 1 kids-tafel beschikbaar. Is deze niet meer vrij op het moment dat je wilt boeken? Kies dan een ander tijdstip.

Om het welzijn van onze katten te garanderen is het belangrijk dat er een kalme sfeer in het café is. Om die reden kunnen we niet teveel kinderen tegelijk toestaan en daarom maken we gebruik van een kind-tafel. Zo zullen er nooit te veel kinderen tegelijk in het café zijn en kunnen we een harmonieus thuis garanderen voor onze katten.SERENE OMGEVING VOOR KATTEN

Een kattencafé is de ultieme plek om heerlijk te ontspannen voor onze gasten en de katten die er wonen. We willen dat onze katten een zorgeloos en zo relaxed mogelijk leven hebben in het kattencafe.

Het is belangrijk om kinderen te laten begrijpen dat het kattencafé geen speeltuin/attractie is waarbij er continu gespeeld kan worden of continu interactie is met de katten. De katten hebben hun eigen natuurlijke ritme waarbij ze 's ochtends en 's avonds actief zijn, en 's middags veel slapen. De katten zouden dus tijdens je bezoek kunnen slapen, wat betekent dat de katten alleen zachtjes geaaid kunnen worden. Bereid je kind(eren) hier op voor.

Sommige kinderen zijn katten gewend en weten hoe ze er (thuis) mee om moeten gaan. Echter, niet al onze katten zijn kinderen gewend, dus het is belangrijk dat ze voorzichtig benaderd worden. Vraag aan ons personeel hoe elke kat het beste benaderd kan worden.

KINDEREN GOED BEGELEIDEN

Jonge kinderen uiten hun blijdschap -of ontevredenheid- soms met wat meer volume en enthousiasme. Ook hebben ze vaak een hoger energieniveau en kunnen ze soms ineens gaan rennen, kirren of zelfs stampen en springen. Van deze onverwachte bewegingen en harde geluiden schrikken de katten en raken ze gestresst, met als gevolg dat ze het café verlaten om naar hun privé-vertrek gaan. Dat is niet fijn voor de katten, maar ook niet voor de andere gasten die naar het kattencafe komen voor de serene huiskamersfeer en de gezelligheid van de katten.

Om dit te voorkomen willen we je vragen om je kind(eren) goed voor te bereiden op het bezoek aan het kattencafé. Bij binnenkomst mag er eerst plaatsgenomen worden aan tafel. Daar worden de huisregels uitgelegd en willen we je vragen deze (nogmaals) goed door te nemen met je kind(eren). Wil je erom denken dat je kindje voorzichtig en aandachtig is in de omgang met onze katten zodat de katten en ook de andere gasten er geen last van ondervinden? Heel erg bedankt!


WAT IS EEN GESCHIKTE LEEFTIJD?

Kinderen van 8-12 jaar: geschikt
Mits zij op een zachtaardige en kalme manier met de poezen om kunnen gaan.

Kinderen van 4-8 jaar: onder begeleiding
Kinderen onder de 8 jaar mogen niet in hun eentje door het café lopen, maar wel met een ouder erbij.

Kinderen van 0-4 jaar: onder strikte begeleiding
Peuters en baby's zijn helaas niet voldoende in staat om de huisregels te begrijpen en na te leven. Wil je toch graag langskomen, dan kan dat tussen 10.00-11.00 omdat het dan vaak wat rustiger is in het café. Wel is het belangrijk dat je kindje continu begeleidt wordt, om de katten niet tot last te zijn. Reserveer hiervoor de kids-tafel.