KLANTENSERVICE


Betalen

Je kunt op diverse manieren betalen:

 • iDeal
 • Vooraf overmaken (Bankoverschrijving)

Indien je kiest voor Bankoverschrijving, dan kun je het aankoopbedrag overmaken naar de volgende gegevens:

Bank rek. nr.: NL 87 INGB 0007 1365 87
T.n.v.: Kattencafe Op z’n Kop
O.v.v.: ordernummer

Zodra het bedrag is bijgeschreven wordt het pakketje opgestuurd (in geval van fysieke producten) en/of is de reservering definitief (in geval van Cats & Yoga / Movienight).

Let op
: Indien je kiest voor 'vooraf overmaken/bankoverschrijving' kan het langer duren voordat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Het pakketje wordt pas verzonden als het bedrag binnen is, en daarom kan het pakketje later dan gewenst aankomen. Voor de snelste service kies je daarom voor betalen met iDeal.


garantie

Indien je gekochte product binnen een onredelijke* periode na aankoopdatum defect is geraakt kun je dit bij ons melden (middels een foto van het product) naar info@opznkop.nl. Wij sturen je dan z.s.m. een vervangend product toe.

*Een periode die buiten de periode valt die als redelijk verwacht kan worden voor een dergeljik product en is afhankelijk van het gebruik ervan.


Meer vragen?

Kijk eens bij veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier.


VERZENDING

Onze pakketjes worden verzonden door PostNL op maandag t/m zaterdag. De gemiddelde verzendtijd bedraagt 2-3 dagen (afhankelijk van dag/tijdstip van de geplaatste bestelling). 

VERZENDKOSTEN

Nederland Brievenbuspost
0-20gr     €0,83
20-50gr   €1,66
50-100gr €2,49
100-350   €3,32
>350gr     €4,15

Nederland Pakketpost
€5,95

België/Duitsland Brievenbuspost
0-20gr        €1,40
20-50gr     €2,80
50-100gr  €4,20
>100gr      €7.95

België/DuitslandPakketpost
€7,95

Track & Trace code Pakketpost
Pakketpost dat niet door de brievenbus past wordt verzonden met een track & trace code. Deze code ontvang je automatisch per mail. Het is ook mogelijk het pakketje af te halen bij Op z'n Kop, dan hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen. 


Retouren

Ben je niet tevreden met je product of heb je spijt van je internetaankoop, dan is het mogelijk om binnen 14 dagen na aankoop je product te retourneren. *

PROCEDURE RETOUR STUREN BINNEN 14 DAGEN NA AANKOOP:

 • Vraag een retourformulier aan via info@opznkop.nl
 • Verstuur de producten in originele en/of degelijke verpakking naar:
  Kattencafé Op z'n Kop
  Oude Ebbingestraat 57
  9712HC Groningen
 • Producten zijn in originele staat en/of verpakking, en dienen onbeschadigd, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn.
 • De kosten van retourzending en de risico's zijn volledig voor rekening van de koper.

TERUGBETALING
Als het geretourneerde product voldoet aan bovenstaande voorwaarden, zullen wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugstorten op uw bankrekening of creditcard. Je krijgt via de e-mail een creditnota opgestuurd. Voldoet het geretourneerde product niet aan onze voorwaarden, dan kunnen wij helaas het aankoopbedrag niet aan je crediteren.

* Geldt bij aankopen van een fysiek product, niet voor Tickets voor movienight/yoga.