kattencafe op z'n kop

Kattencafe op z'n kop

Kattencafé Op z'n Kop is met de opening op 11 februari 2016 het tweede Kattencafé van Nederland. Het bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum van Groningen (1 minuut lopen vanaf de Grote Markt). Het is een gezellig ingericht huiskamer café, waar je je meteen thusivoelt zodra je er binnen loopt. Neem gezellig plaats in één van de knusse hoekjes waar je kunt genieten van een goed kopje koffie met versgebakken taartje of broodje. 

geadopteerde asielkatten

In Op z'n Kop wonen maar liefst 10 poezen, allemaal geadopteerd uit het asiel. In het café hebben ze hun forever-home gevonden. We zorgen ervoor dat ze niets te kort komen; gezonde voeding, zachte opgeklopte kussentjes en onverdeelde aandacht van ons allemaal. De poezen lopen vrij rond en kunnen zich uitleven op de teg gekke kattenmeubels waarmee het café bekleed is. Als ze even alleen-tijd willen, kunnen ze zich even terugtrekken in hun privé-vertrek. 

vrije donatie i.p.v. entree

Kattencafé Op z'n Kop is het enige kattencafé in Nederland dat geen entree vraagt. Wij willen graag een open deur hebben zodat iedereen zich welkom voelt, ook voor 1 kopje koffie. Wel moeten we natuurlijk de katten kunnen voorzien in hun onderhoud om de kosten voor voer, medicijnen, dierenarts en operaties te kunnen bekostigen. Daarom hebben we een Donatie-box staan en verkopen we allerlei leuke items in het café en in onze webshop. Zo kan iedereen zelf bepalen hoe en of hij onze poezen wil steunen. 

WELZIJN

Het welzijn van de katten staat bij ons op nummer één. Het kattencafé is het paleisje van de lieve poezels, wij zijn hun personeel, en jullie zijn te gast. Wij zorgen ervoor dat het kattencafé een fijn thuis is waar een ontspannen en rustige huiskamersfeer hangt, zodat niet alleen jij maar ook de poezen heerlijk kunnen relaxen. Om dit te garanderen hanteren we aantal duidelijke HUISREGELS.


oP BEZOEK MET KINDEREN

Jonge kinderen uiten hun blijdschap -of ontevredenheid- soms met wat meer volume en enthousiasme. Niet alle katten kunnen dat waarderen. Van onverwachte bewegingen en hoge kinderstemmetjes kunnen de katten schrikken, met als gevolg dat ze het café verlaten om naar hun privé-vertrek gaan. Dat is niet fijn voor de katten, maar ook niet voor de andere gasten. Wil je erom denken dat je kindje lief en voorzichtig is met onze katten? Lees hier meer over het kattencafé bezoeken met een kind.


Poezen slapen 14 tot 18 uur per dag, dus ze zijn regelmatig ver in dromenland