Cats & Yoga

Cats & Yoga groningen

Ben jij dol op Katten én op Yoga? Dan is Cats & Yoga perfect voor jou. Een sessie ontspannende Yoga, net als in de studio, maar nu met katten!


Verloop van de avond

19.45 uur: door open
20.00 uur: start yoga
21.00 uur: nakletsen met kopje thee
21.30 uur: einde

Strippenkaart

Ben je verkocht aan deze vorm van Yoga en wil je graag vaker meedoen? Dan is er een speciale strippenkaart voor een leuk prijsje!


Waarom cats & yoga?

Yoga is een goede manier om de stress van alledag kwijt te raken door te in-spannen en ontspannen. Yoga in de sportschool of yogastudio kan soms wat serieus zijn.

Cats & Yoga is laagdrempelig, en de aanwezigheid van de poezen zorgt voor extra ontspanning. Tijdens de les wordt er behalve ge-yogat ook veel gelachen en geknuffeld. Een dimensie die je in geen enkele yoga-studio gaat vinden. Doe een keertje mee en je bent geheid verkocht!


wat kan ik verwachten?

Tijdens de les komen de poezen op je matje liggen, aan je tenen snuffelen of onder je door lopen terwijl je in je yoga-pose staat.
Na afloop plof je lekker op de bank neer voor een kopje kruidenthee om gezellig na te kletsen tussen de poezen.

De les wordt gegeven door Jolein, een lieve en enthousiaste yoga docente die met veel passie en plezier lesgeeft. Oefeningen doet ze voor en licht ze toe. Ze weet de lessen voor zowel beginners als ervaren yogi's leuk te maken.


Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle Cats & Yoga en ander events? Volg onze Op z'n Kop Facebook page!Check onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden hier.