sTAGELOPEN BIJ OP Z'N KOP

stage lopen bij kattencafe op z'n kop

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO horeca gerelateerde opleidingen. Het is mogelijk om je (eind)stage bij ons te lopen. Er zijn verschillende functies waarin je kunt stagelopen, afhankelijk van je opleiding en leerdoelen.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje met jouw CV en motivatie naar jobs@opznkop.nl. Vermeld ook in je mail je gewenste start- en einddatum van je stage en hoeveel uur per week je stage dient te lopen.

HORECA MEDEWERKER

Als stagiair leer je werken in de horeca door het bereiden van allerlei dranken/gerechten op een schone en verantwoorde wijze. Je kunt kennismaken met het horeca-vak. Hoe leergieriger je bent, hoe meer we je mee gaan nemen in de verschillende taken en mogelijkheden!

Wat ga je doen?

In de keuken van kattencafé Op z'n Kop bereiden we o.a. allerlei verse koffies met de espressomachine, fris- en homemade dranken, (grilled) sandwiches, taartjes en High Teas.

  • Je maakt bestellingen van dranken, taartjes en gerechten snel en efficiënt en brengt ze weg indien nodig
  • Je werkt gestructureerd en snel en zorgt ervoor dat de keuken er altijd netjes bij ligt
  • Je houdt overzicht in de keuken en indien er even geen bestellingen zijn ga je afwassen, opruimen en schoonmaken
  • Je werkt hygiënisch en zorgt ervoor dat de producten altijd volgens gestelde maatstaven gemaakt worden (verzorgd en lekker!)
  • Je ondersteunt je collega's om het alle katten en gasten in het café naar hun zin te maken

opleiding

Je volgt een horeca opleiding, bijvoorbeeld:

  • Gastheer/gastvrouw
  • Horeca medewerker

Volg je een andere opleiding maar lijkt het je toch leuk om hier stage te lopen? Informeer dan even naar de mogelijkheden via info@opznkop.nl

horeca ondernemer / assistent manager

Als assistent manager stagiair ben je allround, en werk je als Hostess (bediening), Barista (koffie/keuken), en als rechterhand van de leidinggevende.

Wat ga je doen?

  • Werken als hostess in het café en barista in de keuken (zie uitgebreide werk-omschrijvingen hier) en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden
  • Verzorgen van de katten
  • Beheren van reserveringen
  • Leidinggeven aan het team
  • Nieuwe medewerkers en stagiairs inwerken en opleiden
  • Organiseren van movienight, personeels-trainingen, vergaderingen en personeelsuitjes
  • Back-office werkzaamheden zoals het doen van bestellingen, kwaliteitscontrole, het bijwerken van handboeken
  • Voorraad beheer en kwaliteitscontrole

De taken zijn zeer divers, waardoor je een goed beeld krijgt wat het inhoudt om een eigen bedrijf te runnen. Indien je het leuk vindt kun je ook nog andere taken erbij nemen, zoals:

  • Webshop werkzaamheden, website bijwerken, voorraad beheer, bestellingen plaatsen, pakketjes versturen
  • Marketing werkzaamheden met o.a. social media (facebook, instagram, snapchat) en website

OPLEIDING

Je volgt een horeca opleiding op MBO of HBO niveau, bijvoorbeeld

  • Meewerkend Horeca ondernemer
  • Manager/ondernemer Horeca
  • Hotelschool
  • HBO Hospitality Management

Volg je een andere opleiding maar lijkt het je toch leuk om hier stage te lopen? Informeer dan even naar de mogelijkheden via info@opznkop.nl