Catful singing

Hou je van katten èn van zingen? Dan is de Catful Singing Workshop echt iets voor jou!

catful singing zang workshop

Tijdens de Catful Singing Workshop ga je onder begeleiding van een professionele zangcoach en onze lieve katten werken aan zangtechniek, presentatie en interpretatie van een lied.

We starten de workshop met een gezamenlijke warming-up waarbij een aantal belangrijke technieken aan bod komen, terwijl we ons laten inspireren door de katten die in Op z'n Kop wonen. Vervolgens gaan we in groepsverband zingen en is er aandacht voor ieder individu met -voor wie wil- de mogelijkheid om in de groep een eigen lied te zingen, om vervolgens aan te werken. Een geweldige oefening om te leren omgaan met zenuwen, en voor de luisteraars erg leerzaam. We sluiten af met een gezamenlijk lied zodat we allemaal zingend de deur uitgaan! Al met al een hele gezellige, muzikale, leerzame avond tussen de katten, voor zowel beginners als gevorderden!

INSCHRIJVEN

Er zijn slechts 10 plekjes beschikbaar per workshop. Deelname kost €20. Meld je aan via deze website. Je krijgt een bevestiging via de mail. Tijdens de avond zelf hoef je enkel de naam te noemen waarop je je hebt ingeschreven.

PROGRAMMA

19.45 uur    Deuren open
20.00 uur    Start zang workshop
21.00 uur    Korte pauze
22.00 uur    Afsluiting workshop

VAKER MEEDOEN?

De workshops worden zo gegeven, dat het voor zowel beginners als ervaren zingers leuk is om mee te doen. Ook zorgen we voor een mooie opbouw tussen de verschillende workshops, zodat je bij elke workshop weer wat nieuws leert!

reserve lijst

Is de workshop op jouw gewenste dag al vol? Meld je dan aan voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar info@opznkop.nl, we nemen contact met je op indien er een plekje vrij komt.

impressie catful singing

Een kleine impressie van de zangworkshop. Na verschillende techniek oefeningen wordt er gezamenlijk een lied ingestudeerd, en kan er eventueel een eigen lied ingebracht worden waar mee gewerkt wordt.

zang coach Davine

De workshop wordt gegeven door Davine, afgestudeerde aan het ArtEZ conservatorium. Davine geeft sinds 2006 les op diverse muziekscholen en in haar eigen zangpraktijk, daarnaast geeft ze ook geregeld workshops. Naast lesgeven is Davine actief als zangeres in binnen- en buitenland. Zij toert regelmatig door Europa met haar Franse Chansons en heeft inmiddels twee succesvolle albums en een aantal singles op haar naam staan. Ze is vaak te gast op radio en televisie. Davine heeft een rode kater, genaamd Leopold.

Meer horen en zien van Davine? Dat kan op www.davine.nl, of via haar social media:

Check onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden hier.