op bezoek met kinderen

Op bezoek met kinderen

Het welzijn van de katten staat bij ons op nummer één. Indien je graag langs wilt komen met je kinderen, verlangen wij van de ouder/oppas dat zij erop toe zien dat de kinderen zich houden aan onze huisregels, op een zachtaardige en kalme wijze met de katten omgaan, en de onstpannen sfeer in het café respecteren. 

Er zijn maximaal 2 kinderen tegelijk toegestaan, dus reserveren wordt aangeraden!

kinder tafel Reserveren

Reserveer de KIDS TAFEL voor 2-4 personen in het online reserveringssysteem.

te gast bij de katten

Het kattencafé is het huis van de katten, wij zijn hun personeel, en jullie zijn te gast. Wij zorgen ervoor dat het kattencafé een fijn thuis is waar een ontspannen en rustige huiskamersfeer hangt, zodat niet alleen jij maar ook de poezen heerlijk kunnen relaxen. De katten mogen precies doen waar ze zin in hebben. Als ze even wat alleen-tijd willen, kunnen ze zich terugtrekken in hun privé-vertrek. 

serene omgeving voor katten

Een kattencafé is de ultieme plek om heerlijk te ontspannen voor onze gasten en de asielkatten die er wonen. Wij doen er alles aan om deze ontspannen sfeer te waarborgen.

Jonge kinderen uiten hun enthousiasme -of ontevredenheid- soms met wat meer volume en actieve lichaamstaal (roepen, gillen, stampen, rennen, huilen). De katten kunnen dat helaas niet waarderen. Van onverwachte bewegingen en hoge kinderstemmetjes schrikken de katten, met als gevolg dat ze het café verlaten om naar hun privé-vertrek gaan. Dat is niet wenselijk voor de katten, maar ook niet voor de andere gasten. 

Wat is een geschikte leeftijd?

Kinderen van 8-12 jaar: geschikt
Mits zij op een zachtaardige en kalme manier met de poezen om kunnen gaan.

Kinderen van 4-8 jaar: niet erg geschikt
Kinderen onder de 8 jaar mogen niet in hun eentje door het café lopen, maar wel aan de hand van de ouder. 

Kinderen van 0-4 jaar:  niet geschikt
Peuters en baby's zijn helaas niet voldoende in staat om de huisregels te begrijpen en na te leven.