Cats & Yoga


Cats & Yoga groningen

Een sessie ontspannende Yoga, net als in de studio, maar nu met katten! 

liefde voor yoga & katten

Ben jij dol op Katten én op Yoga? Dan is Cats & Yoga perfect voor jou  


wat kan ik verwachten?

De meubels maken plaats voor yogamatjes. De katten kijken nieuwsgierig toe: wat gaat er gebeuren?

De les wordt gegeven door Marianne of Anne, beide hele lieve en enthousiaste yoga docentes die met veel passie en plezier lesgeven. Oefeningen doen ze voor en lichten ze toe. Ze weten de lessen voor zowel beginners als ervaren yogi's leuk te maken.

Tijdens de les komen de poezen op je matje zitten, aan je tenen snuffelen of onder je door lopen terwijl je in je yoga-pose staat.

Na afloop plof je lekker op de bank neer voor een kopje kruidenthee. Een heerlijk avondje onstpannen en lachen. Wat wil een mens nog meer? 


Waarom cats & yoga? 

Yoga is een goede manier om de stress van alledag kwijt te raken door te in-spannen en ontspannen. Yoga in de sportschool of yogastudio kan soms wat serieus zijn.
Cats & Yoga is laagdrempelig, en de aanwezigheid van de poezen zorgt voor extra ontspanning. Tijdens de les wordt er behalve ge-yogat ook veel gelachen en geknuffeld. Een dimensie die je in geen enkele yoga-studie gaat vinden. Doe een keertje mee en je bent geheid verkocht! 


time table

20.15 uur: deur open
20.30 uur: start yoga les
21.30 uur: gezellig theedrinken
22.00 uur: einde


Strippenkaart

Ben je verkocht aan deze versie van Yoga en wil je graag vaker meedoen? Koop dan een 5x strippenkaart voor een leuke aanbiedingsprijs! 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle Cats & Yoga nieuws? Volg onze Cats & Yoga Facebook page!